29 Apr

Rambursarile de TVA pot fi verificate pe site-ul ANAF ca si evolutie

Persoanele impozabile care depun deconturi cu sume negative de TVA cu optiune de rambursare pot urmari incepand de luni stadiul de solutionare a acestora pe pagina de internet a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), a anuntat institutia.

“Pentru a afla stadiul de solutionare al unui decont cu suma negativa de TVA cu optiune de rambursare, contribuabilul se va identifica cu urmatoarele elemente: codul de identificare fiscala, luna si anul la care se refera decontul cu optiunea de rambursare si suma solicitata la rambursare”, potrivit comunicatului ANAF.

De asemenea, pe prima pagina a portalului ANAF, contribuabilii gasesc Ghidul de completare al rubricii privind verificarea stadiului de solutionare al unui decont de TVA.

Situatia deconturilor de TVA cu optiune de rambursare aflate in stoc va fi prezentata si actualizata lunar pe pagina de internet a institutiei.

Aveti mai jos linkul de accesare a paginii ANAF:
http://www.anaf.ro/public/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3gvY1PLEGczFzMP32ADAyMfPx93Z0sDQxM3A6B8JG55SwOSdFsGeLkZGBm7WoZ6GrsYGxiYE9AdDnItfttR5LGYD5I3wAEcDfCb72ei7-eRn5uqX5AbGmGQ6akLABAmVgs!/dl2/d1/L2dJQSEvUUt3QS9ZQnB3LzZfSzdIRFVJNDIwMFY2RTAyNzRFUDJWRDEwMDQ!/

Leave a Reply