06 Feb

how to get long distance boyfriend back

what to say when your ex girlfriend finally calls back and
no contact to get him back or
steps to getting your ex bacj.
tricks to get your ex girlfriend back
how to win back your fiancée, broke up ex girlfriend want her back, etc.

how to get long distance boyfriend back
Foarte multe firme din România au primit sau urmeaza sa primeasca,  notificari din partea Societatii Române de Radiodifuziune pentru plata taxei radio aferenta ultimilor 3 ani, si anume 2008,2007,2006. Sperietoarea trimisa de SRR, ambalata sub forma unei notificari, ne informeaza ca ai putea fi sanctionat contraventional cu amenda de la 100

getting your ex back fast, How to know that ur gal friend want u back.

does text your ex back work if your ex are working things out

divorce advice how to get over your ex

does text your ex back work

how to get him back fast free

can i get my ex gf back after 4 years

why do exes text you after a breakup

how to make your ex girlfriend want you back even though shes with another guy

how to get your ex back her

my ex feels bad when i mention my b f name

have to be patient to get ex boyfriend back

i love my ex girlfriend

how to make my husband jealous want me back

how to get ur exboyfriend back

i ended our marriage but i want my ex back

how to get back with your ex girlfriend after years

how to make an ex want you baclk

getting a guy back that i broke up with

tips to get over your ex girlfriend

de lei la 500 de lei sau ca ai putea plati despagubiri civile la nivelul dublului taxei pe o perioada de un an.

Potrivit unei hotarâri de guvern, toate firmele trebuie sa achite anual un abonament, indiferent ca au aparat de radio sau nu.

Pentru a fi scutite de plata acestei taxe, persoanele fizice pot da o declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca nu detin receptoare radio. Prevederea nu se aplica, in schimb, si persoanelor juridice.

Mai mult, daca cineva are sediul firmei la aceeasi adresa cu domiciliul, trebuie sa plateasca de doua ori abonamentul.

Potrivit Legii nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) si a Societatii Romane de Televiziune (SRTV), persoanele juridice au obligatia de a achita taxele radio-tv numai in calitate de beneficiare ale serviciilor prestate de SRR si SRTV. In schimb, Guvernul, cand a hotarat nivelul taxelor aplicate, nu a operat distinctia intre persoanele juridice care sunt si cele care nu sunt beneficiare ale acestor servicii.

Hotararea de Guvern  nr.977/2003 nu a aplicat in art. 3 alin. 1 in mod corect dispozitiile art. 40 din Legea nr. 41/1994.(…), motiv pentru care exista societati care cu sprijinul avocatilor au dat in judecata statu. Un astfel de az este reprezntat de catre firma de avocatura Revnic si asociatii din Cluj Napoca care pana in acest moment a castigat in fata a doua instante .

“Preluand trunchiat textul legal, Hotararile de Guvern atacate au stabilit ca persoanele juridice sunt obligate sa achite taxele radio-tv indiferent de calitatea acestora de beneficiar al serviciilor respective, cu toate ca normele constitutionale nu permit unui act normativ cu rang inferior, cum este o hotarare de guvern,  sa depaseasca limitele stabilite de actul normativ superior, si anume legea”, a declarat avocata Dana Revnic (foto), pentru Avocatnet.ro.

“O astfel de obligatie este nu numai ilegala, ci si imorala “

Avocata Dana Revnic considera ca ”instituirea unei astfel de obligatii este nu numai ilegala, ci si imorala, impunand anumitor agenti economici plata unor servicii care nu au fost consumate, in conditiile in care acestea nu au caracteristicile unor servicii sociale precum sanatatea sau invatamantul.”

Guvernul Romaniei (parat in dosar) si Societatea Romana de Radiodifuziune (intervenienta) au depus recurs. Acesta se va judeca in 9 aprilie 2009 la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Pe de alta parte, Dana Revnic apreciaza ca, “daca hotararea va deveni irevocabila in aceasta forma, se va publica in Monitorul Oficial si, potrivit articolului 23 din Legea 554/2004 a contenciosului administrativ, va fi general obligatorie, adica textul normativ anulat nu va mai fi aplicabil”.

Astfel, agentii economici care nu desfasoara activitate si cei care nu detin mijloace tehnice de receptionare a informatiei radio-tv nu vor mai fi obligati sa achite taxa instituita de lege pentru aceste servicii. 

One Response to “how to get long distance boyfriend back”

  1. Tiberiu Says:

    Amenda cu care sunt amenintati cei care refuza sa plateasca este inaplicabila. Nu exista un organ desemnat pentru asa ceva. Eventuale procese in instanta sunt pierdute doar de agentii economici care sunt incapabili sa isi sustina cauza in mod corespunzator. Altfel, SRR si SRTV nu au nici o sansa.

Leave a Reply